Yealink UVC34 All-in-One USB Video Bar ile Sanal Toplantılarınızı Bir Üst Seviyeye Taşıyın

Yealink UVC34 All-in-One USB Video Bar ile Sanal Toplantılarınızı Bir Üst Seviyeye Taşıyın

Dijital bir dünyada, video toplantılar yeni norm haline gelmişken, hem mükemmel ses hem de görsel kalite sunan bir kurulum sahibi olmak kritik öneme sahiptir. İşte bu noktada Yealink UVC34 devreye giriyor.

Öne Çıkan Özellikler

Tümleşik 4K AI Destekli Kamera

UVC34, 4K ultra HD kamerası ile katılımcıları otomatik olarak çerçeveleyerek uzak katılımcılara kristal netliğinde ve etkileyici bir video deneyimi sunar.

Geniş Açılı Lens

120° süper geniş açılı lens ile UVC34, toplantı odasındaki en küçük detayları bile yakalayabilir.

8 Mikrofon Dizilimi ve Dahili Hoparlör

Yealink'in Gürültü Önleme Teknolojisi, yankı giderme ve tam çift yönlü özellikleri sayesinde, kullanıcılar dağılmadan net bir şekilde duyulabilir ve duyabilirler.

Kolay Kurulum ve Taşınabilirlik

Tümleşik tasarımı sayesinde, UVC34'ü taşımak ve kurmak oldukça kolaydır. Ek sürücü veya yazılıma ihtiyaç duymadan toplantınıza hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz.

Gizlilik ve Güvenlik

Elektrikli lens kapağı, bir toplantıyı başlatırken veya sonlandırırken otomatik olarak açılıp kapanır, böylece toplantı odalarının gizliliği korunur.

Çoklu Platform Desteği

UVC34, BlueJeans, Google Meet, Cisco Webex, GoToMeeting, Yealink Meeting gibi birçok video konferans platformuyla uyumludur.

Sonuç

Yealink UVC34, küçük ve huddle toplantı odaları için ideal bir çözümdür. Etkileyici görüntü ve ses kalitesi, kolay taşınabilirlik ve kurulum, ve çoklu platform uyumluluğu ile işiniz nerede olursa olsun, herkesi etkileme gücüne sahipsiniz.

Eğer daha fazla bilgi veya yardım ihtiyacınız varsa, ucinfo@yealink.com adresinden Yealink ile iletişime geçebilirsiniz.

Önceki
Sonraki