EPOS'un Benzersiz Gürültü Engelleme Yaklaşımı İle Daha Uzun Süre Odaklanın

EPOS'un Benzersiz Gürültü Engelleme Yaklaşımı İle Daha Uzun Süre Odaklanın

Gürültüyü nasıl bastırırsınız?

Gürültü, EPOS'un benzersiz gürültü engelleme yaklaşımı ile bastırılır. Örneğin, adaptif aktif gürültü engelleme teknolojimiz, kullanıcıların arka plan çevresini sürekli olarak izler ve çevresindeki ortam gürültüsüne gerçek zamanlı olarak uyum sağlar, ihtiyaç duyulan yer ve zamanda doğru düzeyde gürültü engelleme sağlar. Bunun faydaları çoktur, sadece kullanıcıların işitme ve sağlıkları için değil, aynı zamanda hangi ses ortamında olursa olsun üretken kalmak açısından da önemlidir. Yeni IMPACT 1000 serisi de bu şekilde tasarlanmıştır, adaptif gürültü engellemesi sayesinde ortamdaki sesi algılar ve kullanıcıya ihtiyacına göre ses basıncı verir.

 

Destekleyici kanıt örneği verecek olursak; ADAPT 660, bu alanda öncülük eden birçok rakibi EPOS'un izinden gitmeye teşvik etmiştir.

Gürültü bastırma ve ses iyileştirme kullanıcıya nasıl fayda sağlar?

Beynin doğal bir şekilde çalışması için, beynin ses maruz bırakılması ancak doğru sesleri iyileştirerek ve gürültüyü bastırarak beyne yardımcı olunması gerektiğini biliyoruz. Beynimiz ses ve gürültüyü ayrıştıramaz ve gün içinde çok yorulur. Biz de tüm araştırmalar doğrultusunda ürünlerimizin bu ayrımı yapması için üretiyoruz. Bu sayede beyindeki kognitif yükü azaltmış oluyoruz. Kognitif yükün azaltılması, kullanıcıya birden fazla şekilde fayda sağlar:

  • Konsantrasyonu iyileştirir
  • Stresi ve dinleme yorgunluğunu azaltır
  • Daha uzun süre odaklanmanıza yardımcı olur
  • Daha az enerji harcayarak daha iyi performans göstermenizi sağlar

EPOS ürünleri tasarlarken ergonomik yapısı ve ses teknolojisine oldukça önem verir, bu nedenle de çekinmeden ürünleri uzun süre kullanabilirsiniz.

Önceki
Sonraki