Nihayet, Mükemmel Oda Arkadaşı: Sennheiser AMBEO Soundbar Mini

Sennheiser AMBEO Soundbar Mini, en küçük alanlara bile sürükleyici ses teknolojisi getiriyor

Ödüllü AMBEO Soundbar deneyimi, artık her yere sığabilen kompakt bir boyuta sahip: Sennheiser AMBEO Soundbar Mini. Küçük boyutuna rağmen güçlü bir ses sunan ve 7.1.4 sanal surround ses özelliğine sahip bu yeni ürün, en küçük alanları bile üç boyutlu akustik deneyim için hazır hale getiriyor.

"AMBEO teknolojisinin büyüsü, tek bir kaynaktan gelen etkileyici 3D ses ile tüketicileri neredeyse her türlü ev eğlence alanında büyülemektedir," diyor Sennheiser AMBEO Soundbar Ürün Müdürü Maximilian Voigt. "En kompakt Soundbar'ımız, şimdiye kadar hem özellikler hem de boyutlar açısından yaşam alanında veya dışında yaşamak için bir zevk."

Eğlenceli Boyutta Bir Soundbar

Ses tutkunlarının mevcut oturma odası, masaüstü, yatak odası veya oyun odası kurulumlarını yükseltmeyi planladıkları Sennheiser AMBEO Soundbar Mini, Soundbar Plus modelinin yarısı kadar bir hacme sahiptir. Sadece 70 x 10 x 6.5 cm boyutlarıyla hemen hemen her TV veya monitör düzenlemesiyle kolayca bütünleşirken, keskin akustiğiyle dikkat çeker. Dört yüksek kaliteli tam aralıklı sürücü ve çift dört inçlik subwoofer’ı besleyen 250 Watt ultra temiz sınıf D amplifikasyon ile keskin sadakat, etkileyici bas ve kristal netliği ile ses eleştirmenlerini etkileyen büyük kardeşleri gibi performans sunar. Mini'nin kalbinde, çok çeşitli eARC özellikli TV'leri veya monitörleri barındıran bir HDMI 1 girişi bulunur. Sennheiser Smart Control Uygulaması ile akıllı telefonunuzdan özelliklerin ve güncellemelerin yönetimi kolaydır.

AMBEO'yu bilenler

Sennheiser AMBEO Soundbar Mini'nin 3D sesi, ses araştırma ve geliştirme alanında dünya lideri Fraunhofer Entegre Devreler Enstitüsü IIS2 ile işbirliğinin bir sonucudur. Mini'de dört entegre mikrofon bulunur ve iki amaç için kullanılır: AMBEO oda kalibrasyonunun merkezi bileşeni olarak işlev görürler ve Soundbar'ın Alexa Built-In özelliğini destekleyen Alexa sesli komutlarını kolaylaştırırlar. Tüketiciler ayrıca mevcut Google Assistant 4 veya Siri özellikli cihazları kullanarak Chromecast Built-In™ ve AirPlay® 5 aracılığıyla Mini'ye ses aktarma seçeneğine de sahiptir.

Tüm AMBEO Soundbar'lar gibi, yerel AMBEO|OS işletim sistemi, odanın taranmasını ve çeşitli oda boyutları, yansımalar ve doku için surround sanallaştırmanın ayarlanmasını sağlayan tek dokunuşlu kalibrasyon sunar. Ayrıca, Mini, popüler Dolby Atmos®, DTS:X®, MPEG-H Ses kodekleri ve 360 Gerçeklik Ses6 formatlarını ve deneyimlerini destekler. Geniş bir dijital müzik hizmeti desteği de Mini'yi, favori akış hizmetlerinizden gelen, Spotify, TIDAL, Amazon Music ve Apple Music® gibi, canlı, oda dolusu ses ve etkileyici basla birlikte harika bir akış ortağı yapar. AMBEO|OS, Mini'yi popüler içerik ekosistemlerine Spotify Connect, TIDAL Connect ve AirPlay 2 cihazı olarak sorunsuz bir şekilde entegre eder. Bas tutkunları, kablosuz bağlantı ile dört Sennheiser AMBEO Sub’a kadar daha fazla alçak frekans gücü ekleyebilir.

 

Sennheiser AMBEO ailesini keşfetmek ve satış noktaları hakkında detaylı bilgi almak için sennheiser.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Önceki